Yhtenä alueen suurimpana infrarakentamisen yrityksenä voidaan tarjota sekä yksityis- että yritysasiakkaille kaikki maarakennukseen liittyviä palveluita. Tavoitteemme on palveluiden jatkuva kehittäminen ja parantaminen investoimalla uuteen tekniikkaan sekä henkilökunnan koulutukseen ja pätevyyteen. Viime vuosina olemme varustaneet uudet kaivinkoneet 3D-koneohjauksella ja kouluttanut työnjohtajia mallinnustyökalujen käsittelyä, jotta pystyisimme tarjota asiakkaalle täsmällistä ja kustannustehokasta työtä. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Pohjanmaalla Vaasan ja Kristiinankaupungin välillä.

Esimerkkejä maarakennuspalveluista

Referenssit

Yksityishenkilöille

Pientalorakentajalle voidaan tarjota kokonaisuusratkaisuja kuten pintavesien, salaojitusten, johtojen, perustuksien ja pihatöiden suunnittelu ja toteutus.

Yrityksille ja teollisuudelle

Vuosien mittaan olemme suorittaneet esimerkiksi kasvihuoneiden, teollisuushallien, liikerakennuksien ja tuulivoimaloiden maarakennusurakoita.

Kunnille ja kaupungeille

Julkiselle sektorille olemme rakentaneet teitä ja katuja, urheilukenttiä, kaukolämpöä ja muita johtotöitä.

Ympäristörakentaminen

Olemme mm. tehneet kaatopaikkojen sulkemisia, erilaisia perkaustöitä pitkäpuomisella kaivinkoneella, tulvasuojauksia sekä purkutöitä.