Maarakennus, kiviaineet ja kuljetukset.

Oy L. Simons Transport Ab ja Simons Infra Oy Ab on maanrakennusurakoihin, kiviainesmyyntiin ja kuljetuksiin erikoistunut perheyritys. Olemme palvelleet kuntia, kaupunkeja, yrityksiä ja yksityishenkilöitä vankalla ammattitaidolla jo 60 vuotta. Osaava henkilökunta, kattava kalusto ja hyvä alihankkijaverkosto takaavat onnistuneen ja korkealaatuisen lopputuloksen, olipa kyseessä rakennuksen perustukset, kadun rakentaminen tai vaativat kuljetukset.

OTA YHTEYTTÄ

Kattava kalusto ja hyvä alihankkijaverkosto

Osaava henkilökunta

Maarakennus

Teemme monipuolisia maarakennustöitä, kuten pientalojen kokonaisia perustuksia, teollisuuden perustuksia, infrarakentamista sekä ympäristörakentamista.

Lue lisää

Kiviaineet

Toimitamme kaikenlaisia murske-, hiekka- ja maa-aineksia eri puolilla Närpiössä sijaitsevilta ottoalueilta.

Lue lisää

Kuljetukset

Kiviaineskuljetuksien lisäksi suoritamme kappaletavara- ja irtotavarakuljetuksia Suomessa ja Ruotsiin.

Lue lisää

Oy L. Simons Transport Ab

“Askeleen edellä”

Yrityksemme on kotimainen perhe-yritys, noudatamme Suomen ja Euroopan lakeja ja asetuksia. Pyrimme parantamaan toimintaamme jatkuvasti sekä olemaan askeleen edellä kehityksessä, täten olemme aina valmiina kohtaamaan uusia asetuksia ja haasteita. Työsuoritukset tehdään täysimääräisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa laadusta tinkimättä ja samalla pyrimme minimoimaan ympäristövaikutuksia. Yrityksessämme on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta, joka voi aina olla ylpeä laadukkaasti tehdystä työstään. Tärkeää on pitää henkilökunnan pätevyys ja viihtyvyys korkealla tasolla, siksi panostamme henkilöstön koulutuksiin ja hyvinvointiin.
Tyytyväinen asiakas on meille päämääränä ja jokaisen työn on oltava hyvänlaatuinen referenssi tuleville tehtäville.

Ota yhteyttä jo tänään!